Dagliljor

Blommar med vackra blommor i många olika färger. Lättodlade. Trivs bäst i djup, fuktig och ganska näringsrik jord, men klarar all sorts jord som ej är för mager eller torr. Bör lämnas ifred på växtplatsen.

Dagliljor  

per sida
Visar 1 - 10 av 12 artiklar
 • 67,00 kr
  Ny

  (Hemerocallis hybrid 'Dancing on Air’) En mycket vacker, gräsliknande växt, som bildar en tuva med ganska smala, lätt hängande blad. De trattformade blommorna är samlade i klasar på stadiga stjälkar. Bör lämnas ifred på växtplatsen. Blommar med spindelliknande röd blommor med gult och grönt öga i juni-aug. Remonterande blomning. Höjd 70 cm. SOL-HSK. (2018)

  67,00 kr
 • 52,00 kr

  (Hemerocallis hybrid 'Destined to Sea’) En mycket vacker, gräsliknande växt, som bildar en tuva med ganska smala, lätt hängande blad. De trattformade blommorna är samlade i klasar på stadiga stjälkar. Blommar i juli-sept med stora, gulrosa blommor med violettfärgade kanter och gul mitt. Höjd 60 cm. SOL-HSK. 

  52,00 kr
 • 52,00 kr
  Ny

  (Hemerocallis hybrid 'Fragrant Returns') Blommar med ljusgula doftande blommor i juni-aug. Remonterande blomning. En mycket vacker, gräsliknande växt, som bildar en tuva med ganska smala, lätt hängande blad. De trattformade blommorna är samlade i klasar på stadiga stjälkar. Höjd 45 cm. SOL-HSK. (2018) 

  52,00 kr
 • 62,00 kr

  (Hemerocallis hybrid 'Night Embers') En mycket vacker, gräsliknande växt, som bildar en tuva med ganska smala, lätt hängande blad. De trattformade blommorna är samlade i klasar på stadiga stjälkar. En ny och otroligt vacker, doftande sort, som får stora, röda blommor med vit kant i juni-juli. Remonterande. Höjd 65 cm. SOL-HSK. PRIS/ 1-PACK 

  62,00 kr
 • 62,00 kr
  Ny

  (Hemerocallis hybrid 'Stella in Purple') Blommar med lila blommar med grönt öga i juni-aug. Remonterande blomning. En mycket vacker, gräsliknande växt, som bildar en tuva med ganska smala, lätt hängande blad. De trattformade blommorna är samlade i klasar på stadiga stjälkar. Höjd 60 cm. SOL-HSK.  (2018)

  62,00 kr
 • 44,00 kr

  (Hemerocallis hybrid 'Cape Breton’) En mycket vacker, gräsliknande växt, som bildar en tuva med ganska smala, lätt hängande blad. De trattformade blommorna är samlade i klasar på stadiga stjälkar. En vacker sort, med rödlila blommor med gula kanter och gult gap, i juni-aug. Remonterande och doftande. Höjd 70 cm. SOL-HSK.(NU! 25% RABATT AVDRAGET PÅ PRISET)

  44,00 kr
 • 35,00 kr

  (Hemerocallis hybrid 'Christmas Is’) En mycket vacker, gräsliknande växt, som bildar en tuva med ganska smala, lätt hängande blad. De trattformade blommorna är samlade i klasar på stadiga stjälkar. En vacker sort, med röd blommor  och gult gap, i juni-aug. Remonterande och doftande. Höjd 70 cm. SOL-HSK. (NU! 25% RABATT AVDRAGET PÅ PRISET)

  35,00 kr
 • 62,00 kr

  (Hemerocallis hybrid 'Colonel Mustard') En mycket vacker, gräsliknande växt, som bildar en tuva med ganska smala, lätt hängande blad. Blommorna är samlade i klasar på stadiga stjälkar. Blommar i juli-aug med stora, läckert orange blommor. Höjd 60 cm. SOL-HSK. PRIS/ 1-PACK  (2017)

  62,00 kr
 • 37,00 kr

  (Hemerocallis hybrid 'Final Touch’) En mycket vacker, gräsliknande växt, som bildar en tuva med ganska smala, lätt hängande blad. De trattformade blommorna är samlade i klasar på stadiga stjälkar. En vacker sort, med rosa blommor och gult gap, i juni-aug. Remonterande och doftande. Höjd 80 cm. SOL-HSK  (NU! 25% RABATT AVDRAGET PÅ PRISET)

  37,00 kr
 • 37,00 kr

  (Hemerocallis hybrid 'Fooled Me’) En mycket vacker, gräsliknande växt, som bildar en tuva med ganska smala, lätt hängande blad. De trattformade blommorna är samlade i klasar på stadiga stjälkar. En vacker sort, med gula blommor med röd markering i juni-aug. Remonterande och doftande. Höjd 60 cm. SOL-HSK. (NU! 25% RABATT AVDRAGET PÅ PRISET)

  37,00 kr
Visar 1 - 10 av 12 artiklar