Bli kund - Öppettider - Samarbeten - Mediakontakter - Kontakta oss

Om oss

Trädgårdsvänner!

Vi är ett familjeföretag i Skåne i andra generationen. Vi säljer kvalitetsväxter för trädgården till nöjda kunder, via Webbutik och i vårt Garden center.

Vi har mångårig erfarenhet och kunskap om trädgårdsväxter. Vi garanterar hög prioritet när det gäller
service och leverans.

Handla växter snabbt och enkelt i vår moderna webbutik. Vi har bilder på hela sortimentet och utförlig text och information. Det är bara att fylla kundvagnen med växter! I samband med din beställning svarar vi gärna på frågor och ger goda råd för en lyckad plantering.

Växterna levereras alltid hem till din adress. Under säsong (april-oktober) är leveranstiden, från att du beställer och till att du har växterna hos dig, 7-14 dagar.

För närmare information om företaget och växterna - se "FAQ & Villkor" och "Våra växter" överst på hemsidan. Hela sortimenterna av Trädgårdsväxter mm finner du under de olika kategorierna här på hemsidan.

Hälsningar Anette, Niclas och Tore -
och Erik & Charles - engelska bulldoggar och våra maskotar

personal

Om oss

Erik & Charles våra bulldoggar

Får vi presentera Erik och Charles, "vakthundar" på Horto Green. De är våra maskotar och hjälper gärna till. Hundarna är av rasen Engelsk bulldog, Erik (född 05-03-04) är far till Charles "Challe" (född 2010-10-26).

Bulldog

Horto Green AB - Org.nr : 556304-8577 - Momsnummer/VAT no : SE556304857701
Adress: Norrenäsv. 2, 26176 Asmundtorp - Tel.nr: 0418-432300
Mobil Tore: 070-4323821 (kontorstid)

Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling

Horto Green har under 2016 uppfört en ny packhall för att kunna serva en växande efterfrågan från kunder. Då detta bl.a. skapar arbetstillfällen på landsbygden har Horto Green sökt och beviljats stöd från EU för att delvis finansiera denna.

Mediakontakter

Bilder
Vi skickar gärna högupplösta bilder och närmare information om växterna!
Sänd oss ett mail till: mediasupport@hortogreen.com
Vi vill självklart att du hänvisar till hortogreen.com i den redaktionella texten.

Samarbeten

Granquists Plantskola i Ängelholm. Svenskodlade buskar, häckväxter och fruktträd av högsta kvalitet. Utförliga odlingsråd på sajten. (Horto Green köper mycket därifrån).www.granquists-plantskola.se

Wändels Trädgård i Löddeköpinge i Skåne. En leverantör av kvalitets-perenner. Privatpersoner hänvisas till hemsidan www.perenner.se,  som är fylld med information om svenskodlade perenner!

Njuta TrädgårdsdesignVi samarbetar med Jeanette Skålander, som är mycket duktig när det gäller trädgårdsdesign och trädgårdsplanering. Området sträcker sig över Stockholm och hela Mälardalen. www.njutatradgardsdesign.se

www.4myhome.se
 Aktuella erbjudanden, nyheter och artiklar för ditt hem! Här hittar du de senaste produkterna, inredningstrender, design och trädgårdstips, blogg samt tävlingar!

Trädgårdsform - Susanne Andersson är en duktig trädgårdsdesigner, som jobbar i Stockholmsområdet. Se hemsidan: www.tradgardsform.se för närmare information.

Spira Trädgårdsdesign hjälper till med trädgårdsdesign i olika former, huvudsakligen i Östergötland. De vanligaste tjänsterna är trädgårdsritning och trädgårdskonsultation. Spira Trädgårdsdesign vänder sig till både företag och privatpersoner och erbjuder även vissa tjänster på distans. Se hemsidan: spiratradgardsdesign.n.nu

mintradgard.net är namnet på en hemsida full med inspirerande tips för den som gillar trädgård. Camilla Danielsson erbjuder också coaching och styling för trädgårdar i Göteborgs-området.Se www.mintradgard.net

Trädgårdstomten Skåne. Vi samarbetar med Birgitta Rosdahl Gundersen, som jobbar med beskärning, plantering, skötsel, planering, ritning och anläggning av skånska trädgårdar. www.traedgaardstomten.se.

HusTomten Syd. Claes Krantz jobbar med fastighets- och trädgårdsskötsel, flytt, transport och städ, i Skåne ("Vi gör det ni inte vill göra"). www.hustomtensyd.se

Företagarna - skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Företagarna i LandskronaEtt aktivt nätverk, där vi bl a jobbar för ett bättre företagsklimat i Landskrona. Gå gärna in och titta på information och aktiviteter på Facebook eller www.foretagarna.se/landskrona.

Hotel Chaplin - Landskronas charmigaste hotell! I kulturhistorisk fastighet från 1870. www.hotelchaplin.com

Länka gärna till Horto Green! Om du lägger en länk till oss från din hemsida, belönar vi dig med ett presentkort på 100 kr. Skriv t ex så här: Trädgårdsväxter on line www.hortogreen.com