Rosor

Det finns inga produkter.

Våra rosor är fina och kraftiga och odlas på en plantskola i Danmark. Rosorna levereras med minst tre välutvecklade...

Mer

Underkategorier

 • Historiska rosor

  Dessa rosor är både, härdiga och väldoftande och, framför allt, underbart vackra! Planteras var för sig eller i grupper med ca 1 meters avstånd. De flesta sorterna har en egen spännande historia.

 • Parkrosor, Buskrosor & Austinrosor

  Park- och buskrosor är tåliga, härdiga och lättskötta rosor. De är utmärkta som solitär, i grupper eller som häck.

 • Kanadensiska buskrosor

  (Rabatten dras av vid faktureringen och syns inte på bekräftelsen).Starkväxande, friska och sunda rosor, som passar utmärkt till svenska förhållanden. Lättskötta buskrosor, lämpliga för häckplantering och som solitär.

 • Storblommiga rosor

  Storblommiga rosor. Blommorna är ovanligt stora, vackra och väldoftande i denna grupp. Bra som snittblommor.

 • Marktäckande rosor

  Marktäckande rosor är otroligt sunda och rikblommande och ställer små krav på jord. De är lättskötta och kan beskäras med häcksax. De har mycket lång blomningstid och är perfekta till att täcka ytor. Blommorna är små eller medelstora, flata, skålformade, med enkla, halvfyllda eller fyllda blommor. De små blommorna sitter i täta klasar och de medelstora i mera öppna, lösa klasar. Många sorter sätter nypon. Rosorna är täta och välförgrenade och trivs i både sol och halvskugga.

 • Klasblommiga rabattrosor

  Perfekta som grupprosor. Rikligt med blommor, i stora klasar, och de blommar oavbrutet från juni till frostens inträdande.

 • Klängrosor

  Klängrosor är populära och med många användningsområden. kan planteras vi verandor, väggar, staket, pelare och stolpar.

 • Easy Elegance, Roses Forever & Terassrosor (Nyhet!)

  EASY ELEGANCE® är en ny serie rosor från Bailey, USA. De odlas i Sverige av Splendor Plant. Easy Elegance® rosor ska vara blomvilliga, lätta att sköta och vackra att se på. Detta har möjliggjorts genom noggrann förädling och ett urval av sorter som har bra motståndskraft mot våra vanligaste svampsjukdomar på rosor. Sorterna är mycket vinterhärdiga och utvalda för tufft klimat i USAs kallaste delar. Sorterna är rotäkta. ROSES FOREVER/ PLANT 'N' RELAX (Nyhet!). En helt ny serie av vackra rosor från Danmark. Framtagna med fokus på sundhet! TERASSROSOR (Nyhet!). Nya rossorter från Meiland i läckra färger. Lämpliga för plantering i kruka. (Ska vara härdiga i zon 4 enligt leverantör, men är ännu inte provodlade här).

 • Vintage rosor (Nyhet!)

  Bra, klassiska och mycket omtyckta gamla sorter som kommit lite i skymundan och som förtjänar att uppmärksammas.