Katalog

Växtkatalog & Presentkort

VÄXTKATALOG 2019, med färgbilder och beskrivningar över vårt växtsortiment. Katalogen är gratis. 

VÄXTKATALOG 2018 I PDF - LADDA NER HELA KATALOGEN - Se Produkt Horto Green Växtkatalog 

PRESENT-/ JULKLAPPSTIPS! Ge bort ett fint VÄXTPRESENTKORT från Horto Green. Finns i olika valörer och med trevliga motiv. Presentkortet går utmärkt att använda vid inköp i webbutiken.

Växtkatalog & Presentkort  

Underkategorier

 • Växtkatalog

  Förhandsbeställ gärna vår nya Växtkatalog 2019, med färgbilder och beskrivningar över vårt växtsortiment. Den nya katalogen skickas ut i början av mars. Katalogen är gratis. 

  VÄXTKATALOG 2019 I PDF SNART PÅ PLATS - LADDA NER HELA KATALOGEN - Se Produkt Horto Green Växtkatalog 

 • Presentkort

  Växtpresentkort i olika valörer, som du kan använda i Horto Greens webbutik eller garden center.
  Med trevliga motiv. Utmärkt som Present eller Julklapp!

Visar 1 - 6 av 6 artiklar
 • 0,00 kr

  Förhandsbeställ gärna vår nya Växtkatalog 2019, med färgbilder och beskrivningar över vårt växtsortiment. Den nya katalogen skickas ut i början av mars. Katalogen är gratis. (Har du beställt under 2018 och framåt får du den automatiskt).VÄXTKATALOG 2018 I PDF (NEDAN) - VÄXTKATALOG 2019 PÅ PLATS INOM KORT!

  0,00 kr
 • 1 000,00 kr

  PRESENT- JULKLAPPSTIPS! PRESENTKORT FÖR PRODUKTER FÖR VALFRITT BELOPP FRÅN HORTO GREEN. Våra trevliga växtpresentkort är en mycket omtyckt present, julklapp. Du betalar beloppet som står på presentkortet. Presentkort går utmärkt att använda för köp i webbutiken samt i vårt garden center i Asmundtorp.

  1 000,00 kr
 • 300,00 kr

  PRESENT - JULKLAPPSTIPS! PRESENTKORT FÖR PRODUKTER FÖR VALFRITT BELOPP FRÅN HORTO GREEN. Våra trevliga växtpresentkort är en mycket omtyckt present, julklapp. Du betalar beloppet som står på presentkortet. Presentkort går utmärkt att använda för köp i webbutiken samt i vårt garden center i Asmundtorp.

  300,00 kr
 • 500,00 kr

  PRESENT - JULKLAPPSTIPS! PRESENTKORT FÖR PRODUKTER FÖR VALFRITT BELOPP FRÅN HORTO GREEN.  Våra trevliga växtpresentkort är en mycket omtyckt present, julklapp. Du betalar beloppet som står på presentkortet. Presentkort går utmärkt att använda för köp i webbutiken, samt i vårt garden center i Asmundtorp.

  500,00 kr
 • 700,00 kr

  PRESENT -JULKLAPPSTIPS! PRESENTKORT FÖR PRODUKTER FÖR VALFRITT BELOPP FRÅN HORTO GREEN. Våra trevliga växtpresentkort är en mycket omtyckt present, julklapp. Du betalar beloppet som står på presentkortet. Presentkort går utmärkt att använda för köp i webbutiken samt i vårt garden center i Asmundtorp.

  700,00 kr
 • 800,00 kr

  PRESENT - JULKLAPPSTIPS! PRESENTKORT FÖR PRODUKTER FÖR VALFRITT BELOPP FRÅN HORTO GREEN.  Våra trevliga växtpresentkort är en mycket omtyckt present, julklapp. Du betalar beloppet som står på presentkortet. Presentkort går utmärkt att använda för köp i webbutiken samt i vårt garden center i Asmundtorp.

  800,00 kr
Visar 1 - 6 av 6 artiklar