Växtkatalog & Presentkort

Katalog

Växtkatalog & Presentkort

VÄXTKATALOG 2019, med färgbilder och beskrivningar över vårt växtsortiment. Katalogen är gratis. 

VÄXTKATALOG 2019 I PDF - LADDA NER HELA KATALOGEN - Se Produkt Horto Green Växtkatalog 

PRESENT-/ JULKLAPPSTIPS! Ge bort ett fint VÄXTPRESENTKORT från Horto Green. Finns i olika valörer och med trevliga motiv. Presentkortet går utmärkt att använda vid inköp i webbutiken.

Växtkatalog & Presentkort  

Underkategorier

 • Växtkatalog

  Förhandsbeställ gärna vår nya Växtkatalog 2019, med färgbilder och beskrivningar över vårt växtsortiment. Katalogen är gratis. 
  OBS! Är du ny kund skickar vi med en katalog automatiskt med beställningen, gäller beställningar under vårsäsongen.


  VÄXTKATALOG 2019 I PDF  - LADDA NER HELA KATALOGEN - Se Produkt Horto Green Växtkatalog 

 • Presentkort

  Växtpresentkort i olika valörer, som du kan använda i Horto Greens webbutik eller garden center.
  Med trevliga motiv. Utmärkt som Present eller Julklapp!

Visar 1 - 7 av 7 artiklar
 • 0,00 kr

  Beställ gärna vår nya Växtkatalog 2019, med färgbilder och beskrivningar över vårt växtsortiment. Katalogen är gratis. OBS! Är du ny kund skickar vi med en katalog automatiskt med beställningen, gäller beställningar under vårsäsongen.VÄXTKATALOG 2019 I PDF (NEDAN)

  0,00 kr
 • 1 000,00 kr

  PRESENT- JULKLAPPSTIPS! PRESENTKORT FÖR PRODUKTER FÖR VALFRITT BELOPP FRÅN HORTO GREEN. Våra trevliga växtpresentkort är en mycket omtyckt present, julklapp. Du betalar beloppet som står på presentkortet. Presentkort går utmärkt att använda för köp i webbutiken samt i vårt garden center i Asmundtorp.

  1 000,00 kr
 • 300,00 kr

  PRESENT - JULKLAPPSTIPS! PRESENTKORT FÖR PRODUKTER FÖR VALFRITT BELOPP FRÅN HORTO GREEN. Våra trevliga växtpresentkort är en mycket omtyckt present, julklapp. Du betalar beloppet som står på presentkortet. Presentkort går utmärkt att använda för köp i webbutiken samt i vårt garden center i Asmundtorp.

  300,00 kr
 • 500,00 kr

  PRESENT - JULKLAPPSTIPS! PRESENTKORT FÖR PRODUKTER FÖR VALFRITT BELOPP FRÅN HORTO GREEN.  Våra trevliga växtpresentkort är en mycket omtyckt present, julklapp. Du betalar beloppet som står på presentkortet. Presentkort går utmärkt att använda för köp i webbutiken, samt i vårt garden center i Asmundtorp.

  500,00 kr
 • 700,00 kr

  PRESENT -JULKLAPPSTIPS! PRESENTKORT FÖR PRODUKTER FÖR VALFRITT BELOPP FRÅN HORTO GREEN. Våra trevliga växtpresentkort är en mycket omtyckt present, julklapp. Du betalar beloppet som står på presentkortet. Presentkort går utmärkt att använda för köp i webbutiken samt i vårt garden center i Asmundtorp.

  700,00 kr
 • 800,00 kr

  PRESENT - JULKLAPPSTIPS! PRESENTKORT FÖR PRODUKTER FÖR VALFRITT BELOPP FRÅN HORTO GREEN.  Våra trevliga växtpresentkort är en mycket omtyckt present, julklapp. Du betalar beloppet som står på presentkortet. Presentkort går utmärkt att använda för köp i webbutiken samt i vårt garden center i Asmundtorp.

  800,00 kr
Visar 1 - 7 av 7 artiklar