Narcisser, krokus, hyacinter

Katalog

Narcisser, krokus, hyacinter

PLANTERA LÖKAR PÅ HÖSTEN SOM BLOMMAR TILL VÅREN! Leverans från vecka 35. Välj bland höstlökar av hög kvalitet och med stor lökstorlek från Lord Nelson. På varje påse finns utförliga odlingsråd. (Bilder: Nelson Garden)

Narcisser, krokus, hyacinter 

per sida
Visar 11 - 20 av 36 artiklar
 • 59,00 kr

  Hyacinter - dessa ljuvligt doftande lökväxter! Sorten 'Carnegie' har blommor som sitter tätt och är vackert vita. Hyacinter passar fint i rabatten eller bland buskar och är trevlig att plantera i krukor där du närmare kan känna doften. Höjd: 20-30 cm.

  59,00 kr
 • 59,00 kr

  'Blue Pearl' är en ivrig liten vårblomma, med ljust blåvioletta blommor med vit insida. Passar fint förutom i rabatten, i kanten av buskar och häckar och framför träd där vårsolen lyser. Vacker planterad i oregelbundna grupper i glest gräs. Blomning i mars-april. Höjd 10 cm.

  59,00 kr
 • 69,00 kr

  'Flower Record' är en vårkrokus med härligt stora blåvioletta blommor. Bland krokusarna har vårkrokusen de största blommorna. Passar fint förutom i rabatten, i kanten av buskar och framför träd där vårsolen lyser. Höjd 10 cm.

  69,00 kr
 • 69,00 kr

  En ekologisk krokus från John och Johanna Huiberts i Holland, med vackert blåvioletta strimmor på de vita kronbladen. Användbar i rabatt, stenparti, gräsmatta eller buskage och fantastiskt vacker i större grupper. Även för kruka. Höjd 10 cm. 

  69,00 kr
 • 69,00 kr

  Crocus biflorus 'Prins Claus' är en sort av blå bägarkrokus, som har stora vita blommor där de yttre blombladen har blåvioletta fläckar. Den härstammar från den mycket variabla vilda blå bägarkrokusen som växer i skogar, på torra öppna bergssluttningar och alpina gräsmarker upp till 3000 m höjd i ett område från Italien till sydvästra Asien och Iran....

  69,00 kr
 • 69,00 kr

  Detta är en härlig blandning av olika krokus i olika färger. Ett måste i trädgården om våren! Passar fint förutom i rabatten, i kanten av buskar och häckar och framför träd där vårsolen lyser. Blommar i mars-april. Höjd 10 cm. 

  69,00 kr
 • 79,00 kr

  'Actaea' är en klassisk, doftande pingstlilja. Det är en gammal sort som prisbelönades redan 1919. Söta blommor med vita kalkblad och en liten gul bikrona med röd kant. Ett måste vid torpet! Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork. Blomning i maj. Höjd 45 cm. 

  79,00 kr
 • 59,00 kr

  'Cheerfulness' är en bukettnarciss och som namnet antyder sitter två, ibland flera blommor på varje stängel. Blommorna är fyllda, vackert cremevita med lite gult och doftar ljuvligt. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork. Höjd 35-45 cm. 

  59,00 kr
 • 59,00 kr

  'Flower Record' är en stjärnnarciss som tillhör Storkroniga Gruppen. Denna sort har vita kalkblad och en stor vid bikrona som är gul med en bred orange kant. Blommorna har en ljuvlig doft. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork. Blommar i april-maj. Höjd 30-40 cm. 

  59,00 kr
 • 49,00 kr

  Ett strålande blickfång i rabatten - denna påsklilja har en fylld, underbart gyllengul blomma som glimmar som guld i såväl rabatt som bland buskar och under träd. Anses vara mindre smaklig för rådjur, hare, kanin och sork. Höjd 35-45 cm.

  49,00 kr
Visar 11 - 20 av 36 artiklar