Handskar

Bra arbetshandskar att använda i trädgården.

Handskar 

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
 • 35,00 kr

  Soft Touch. Foam Lite ADF-813 är en stickad handske i nylon/ lycra och är heldoppad i foamad nitril. Handsken ger ett bra grepp, är slitstark och har ett mycket bra skydd mot fukt. Storlek 8. (Dessa handskar använder vi själv på Horto Green. Rekommenderas!)

  35,00 kr
 • 35,00 kr

  Soft Touch. Foam Lite ADF-813 är en stickad handske i nylon/ lycra och är heldoppad i foamad nitril. Handsken ger ett bra grepp, är slitstark och har ett mycket bra skydd mot fukt. Storlek 10. (Dessa handskar använder vi själv på Horto Green. Rekommenderas!)

  35,00 kr
 • 29,00 kr

  Nelson Garden. Svinspalt. Halvfodrade handskar med stärkt krage. Utmärkt till grovare trädgårdsarbete. Storlek 10.

  29,00 kr
 • 25,00 kr

  Soft Touch. Stickad handske i nylon. Doppad i pu och nitril upp till fingertopparna, vilket både ger ett bra grepp och skyddar mot fukt. Handsken är bekväm och anpassad efter handens form. En perfekt trädgårdshandske! Även utmärkt till montering, packning mm. Storlek 8. (Dessa handskar använder vi själv på Horto Green. Rekommenderas!)

  25,00 kr
 • 25,00 kr

  Soft Touch. Stickad handske i nylon. Doppad i pu och nitril upp till fingertopparna, vilket både ger ett bra grepp och skyddar mot fukt. Handsken är bekväm och anpassad efter handens form. En perfekt trädgårdshandske! Även utmärkt till montering, packning mm. Storlek L (motsv. stl 10). (Dessa handskar använder vi själv på Horto Green. Rekommenderas!)

  25,00 kr
Visar 1 - 5 av 5 artiklar