Liguster häck

LIGUSTER VINTERGRÖN häck (krukodlad) 1-pack Visa större

LIGUSTER VINTERGRÖN häck (krukodlad) 1-pack

Ny produkt

(Ligustrum var.it. 'Liga') Svenskodlad Ligusterhäck. Upprätt växtsätt med mörkgröna, blanka blad största delen av året. Ger en fullständigt tät häck. Lättodlad och snabbväxande. Höjd friväxande 2 m, kan hållas klippt från 0,5 m. Planteras med 3-4 plantor per meter. SOL-HSK. Zon 1-3. Lev. i 1 liters kruka, 30-40 cm. PRIS/ 1-PACK.

Mer detaljer

59,00 kr inkl. moms

Mer information

OBS! Minsta kvantitet för beställning: 5 st/ sort.

Svenskodlade plantor av högsta kvalitet och med växtgaranti. Leverans alltid direkt till dörren. Odlingsråd medföljer leveransen.

Den trivs på de flesta jordar. Beskärning på vårvintern och efter midsommar. Ligustrum 'Atrovirens' och 'Liga' är vintergröna, vilket innebär att bladen inte vissnar och faller av på hösten, utan är kvar till långt in på vintern beroende på hur kall vintern är. Se Planteringsråd på hemsidan för plantering och skötsel.
Vintergrön liguster går utmärkt att använda som en strikt, snygg häck eller rumsavdelare i trädgården. Den är även perfekt att ha som vackert och stilrent insynsskydd. Andra fördelar är att den tål hård beskärning och är lätt att forma. (Kallas även Vinterliguster).