Liguster häck

LIGUSTER VINTERGRÖN häck 50-80 100 pack Visa större

LIGUSTER VINTERGRÖN häck 50-80 cm 100-pack (Storpack) (LEV. FRÅN V. 42)

5040-100

Ny produkt

(Ligustrum vulgare 'Atrovirens' typ Eberts) Svenskodlad Ligusterhäck i Storpack. Upprätt växtsätt med mörkgröna, blanka blad största delen av året. Ger en fullständigt tät häck. Lättodlad och snabbväxande. Höjd friväxande 2-3 m, klippt från 0,5 m. Planteras med 3-4 plantor per m. Lev.storlek 50-80 cm, barrotade och beskurna av oss. SOL-HSK. Zon 1-3. PRIS/ 100-PACK (27,99 kr/planta).

Mer detaljer

2 799,00 kr inkl. moms

Mer information

STORPACK med 100 plantor (= Endast 27,99 kr/planta).

Varianten Eberts levereras på hösten. Fina och kraftiga plantor, (storlek 50-80 0/1/2). Bästa och tåligaste klonen tillsammans med 'Liga' för svenska förhållanden. Svenskodlade plantor av högsta kvalitet och med växtgaranti. Leverans alltid direkt till dörren. Odlingsråd medföljer leveransen.


Den trivs på de flesta jordar. Beskärning på vårvintern och efter midsommar. Ligustrum 'Atrovirens' är vintergrön, vilket innebär att bladen inte vissnar och faller av på hösten, utan är kvar hela året eller till långt in på vintern beroende på hur kall vintern är.  Se Planteringsråd på hemsidan för plantering och skötsel.

Vintergrön liguster går utmärkt att använda som en strikt, snygg häck eller rumsavdelare i trädgården. Den är även perfekt att ha som vackert och stilrent insynsskydd. Andra fördelar är att den tål hård beskärning och är lätt att forma. (Kallas även Vinterliguster). (Om du bor i zon 3 rekommenderar vi vårplantering av Vintergrön liguster). (Vi beskär häcken före leverans. Om ni önskar obeskuren häck, meddela oss detta).