Liguster häck

www.hortogreen.com Visa större

LIGUSTER VINTERGRÖN häck 50-80 cm 10-pack (LEV. HÖSTEN -22)

Ny produkt

(Ligustrum vulgare 'Atrovirens') Ligusterhäck. Upprätt växtsätt m mörkgröna, blanka blad största delen av året. Ger en fullständig tät häck. Lättodlad och snabbväxande. Höjd friväxande 2-3 m, klippt fr 0,5 m. Planteras med 3-4 plantor/m. Lev.storlek 50-80 cm, barrotade och beskurna av oss för plantering. SOL-HSK. Zon 1-3. PRIS/ 10-PACK (=29,90/st)

PRIS 27,99 kr/st vid minst 100 plantor (Storpack)


Mer detaljer

299,00 kr inkl. moms

Mer information

VI ÅTERKOMMER NÄRMARE MED LEVERANSVECKA TILL HÖSTEN.
Vårplantering rek. för zon 3.
Skandinaviskt odlade plantor av högsta kvalitet och med växtgaranti. Leverans alltid direkt till dörren. Odlingsråd medföljer leveransen.

Den trivs på de flesta jordar. Beskärning på vårvintern och efter midsommar. Ligustrum 'Atrovirens' är vintergrön, vilket innebär att bladen inte vissnar och faller av på hösten, utan är kvar hela året eller till långt in på vintern beroende på hur kall vintern är.  Se Planteringsråd på hemsidan för plantering och skötsel.

Vintergrön liguster går utmärkt att använda som en strikt, snygg häck eller rumsavdelare i trädgården. Den är även perfekt att ha som vackert och stilrent insynsskydd. Andra fördelar är att den tål hård beskärning och är lätt att forma. (Kallas även Vinterliguster). (Om du bor i zon 3 rekommenderar vi vårplantering av Vintergrön liguster).
(Vi beskär häcken före leverans. Om ni önskar obeskuren häck, meddela oss detta).