Liguster häck

Mängdrabatt Reducerat pris! www.hortogreen.com Visa större

LIGUSTER VINTERGRÖN häck 50-80 cm 10-pack

Ny produkt

(Ligustrum vulgare var. italicum ‘Atrovirens’) Ligusterhäck. Upprätt växtsätt m mörkgröna, blanka blad största delen av året. Ger en fullständig tät häck. Lättodlad och snabbväxande. Höjd friväxande 2-3m, klippt fr 0,5m. Planteras med 3-4 plantor/m. Lev.storlek 50-80 cm, barrotade (fina ex!). SOL-HSK. Zon 1-3. PRIS/ 10-PACK (=36,90/st)

PRIS 34,99 kr/st vid minst 100 plantor (Storpack)
Mer detaljer

332,10 kr inkl. moms

-10%

369,00 kr inkl. moms

Mer information

OBS! Ligusterplantorna är ordentligt avmognade och har i höst tappat de flesta bladen i samband med upptagning. Det är helt normalt och under kommande år kommer de flesta bladen att vara kvar, eftersom det är vintergrön liguster. 

Svenskodlade plantor av högsta kvalitet och med växtgaranti. Leverans alltid direkt till dörren. Odlingsråd medföljer leveransen.

Den trivs på de flesta jordar. Beskärning på vårvintern och efter midsommar. Ligustrum 'Atrovirens' är vintergrön, vilket innebär att bladen inte vissnar och faller av på hösten, utan är kvar hela året eller till långt in på vintern beroende på hur kall vintern är.  Se Planteringsråd på hemsidan för plantering och skötsel.

Vintergrön liguster går utmärkt att använda som en strikt, snygg häck eller rumsavdelare i trädgården. Den är även perfekt att ha som vackert och stilrent insynsskydd. Andra fördelar är att den tål hård beskärning och är lätt att forma. (Kallas även Vinterliguster). (Om du bor i zon 3 rekommenderar vi vårplantering av Vintergrön liguster).
(Vi beskär häcken före leverans. Om ni önskar obeskuren häck, meddela oss detta).