www.hortogreen.com Visa större

LIGUSTER VINTERGRÖN häck 50-80 10-pack

5040

Ny produkt

(Ligustrum vulgare 'Atrovirens') Svenskodlad Ligusterhäck. Upprätt växtsätt med mörkgröna, blanka blad största delen av året. Ger en fullständigt tät häck. Lättodlad och snabbväxande. Höjd friväxande 2-3 m, klippt från 0,5 m. Planteras med 3-4 plantor per m. Lev.storlek 50-80 cm, barrotade. SOL-HSK. Zon 1-3. PRIS/ 10-PACK. 


Mer detaljer

269,00 kr inkl. moms

Mer information

Svenskodlade plantor av högsta kvalitet och med växtgaranti. Leverans alltid direkt till dörren. Odlingsråd medföljer leveransen.
Den trivs på de flesta jordar. Beskärning på vårvintern och efter midsommar. Se Planteringsråd på hemsidan för plantering och skötsel.
Vintergrön liguster går utmärkt att använda som en strikt, snygg häck eller rumsavdelare i trädgården. Den är även perfekt att ha som vackert och stilrent insynsskydd. Andra fördelar är att den tål hård beskärning och är lätt att forma. (Kallas även Vinterliguster).
(Om du bor i zon 3 rekommenderar vi vårplantering av Vintergrön liguster).

(Det finns krukodlade liguster även i storlek 80-100 och 100-120 cm på marknaden i mindre kruka, men dessa är oftast obeskurna och bör klippas ner ordentligt för bra resultat. Kontakta oss om offert önskas på dessa storlekar).